Partners

Sveriges Olympiska Kommitté

Under hösten 2013 blev jag intagen i Sveriges Olympiska Kommittés topp- och talangprogram. Med hjälp av stödet från SOK och mina andra partners är det möjligt för mig att satsa inom idrotten på heltid och konkurrera med de bästa i världen. Ambitionen är att medaljera på OS 2020 i Tokyo.

Kajaktiv – För Ett Aktivare Kajakliv

Kajaktiv är ett företag som stöttat mig i min satsning många år. De innehar landets ledande expertis inom all typ av paddling och är det självklara valet om man vill ha utrustning av toppkvalité, både som elitaktiv och nybörjare.

Maxim – The Orginal Sport Nutrition

Under 2018 startade jag ett samarbete med Maxim! De hjälper mig med nutrition och att få ut maximalt från varje träningspass och att prestera på topp under tävlingsdagar. Mina favoriter är mjölkprotein "Pure Whey", som jag använder efter de flesta passsen, och deras sportdryck "Total Hydration" som håller mig skärpt på tävlingsdagen

G’power Paddles

G'Power Paddles är världsledande i tillverkningen av slalompaddlar. Kvalitén på deras produkter är riktigt svårslagen och deras nya K1-paddel "Spider" är mitt förstahandsval av paddel för alla tillfällen!

Ulvang

Ulvang är ett norskt klädföretag som är ägt av Swix Sport. De tillverkar snygga kläder i ull av extremt hög kvalité. En av mina favoriter är deras löpartights, de är fantastiskt sköna på ett sätt som man bara kan förstå om man testar dem. Ta en titt på deras hemsida www.ulvang.no, där finns det massor med fina prylar!

Falu Kanotklubb

2010 flyttade jag till Falun för att ha tillgång till landets bästa träningsförutsättningar med coach, träningsgrupp och träningsbana. Falu Kanotklubb är Svenska Kanotförbundets andra största klubb inom barn- och ungdomsidrott och växer så att det knakar.

Falu Vildvattenpark

I juni 2018 invigs Skandinaviens första konstgjorda fors och slalomarena. Jag är stolt att vara med i Team FVP!