Uttagningstävlingar 2018 del 1

bra

Säsongen har startat! Jag körde mina första internationella tävlingar under helgen som gick. Denna gång gick premiären i Solkan, Slovenien. En helt fantastisk plats att vara och träna på!

Jag öppnade första uttagningstävlingen med en säker vinst på lördagen. Det var ett långt lopp och det krävdes att man höll sig stadigt på linjerna i det snabba vattnet. På söndagens semifinal var banläggningen betydligt snabbare och jag var taggad för att få till en snabb tid i det internationella fältet. Det fick jag också med dagens tredje snabbaste tid. Tyvärr drog jag på mig tre islag vilket petade mig från en finalplats. Men jag lyckades ändå vara bästa svensk och vinna även den andra uttagningstävlingen.

Nästa del för laguttagningen 2018 går av stapeln i Tyska Leipzig nästa helg. Med en bra start i Slovenien ser jag verkligen fraa emot att få stå på startlinjen igen nästa vecka!